Het boek Lago di Garda + Go Italy Card voor 25€

By
Updated: juni 30, 2014

Het boek Lago di Garda + Go Italy Card voor 25 euro!

Je vakantie aan het Gardameer wordt nog veel leuker als je ook de verhalen kent die bij het meer horen, want er heeft zich bij het Gardameer nogal wat afgespeeld… Auteur Evert de Rooij vertelt in het boek ‘Lago di Garda, een meer vol verhalen‘ over een aantal spannende en leuke gebeurtenissen uit de historie van het Gardameer.

Momenteel is er een interessante online deal waardoor je bij aankoop van het boek ook een Go Italy Card krijgt.  Voor meer informatie klik je op de banner hieronder.

 

Koop vandaag nog de Go Italy Card voor maar € 15!!

 

Go Italy Card – Gardameer kortingskaart

Ga je op vakantie naar het Gardameer en wil je wel wat geld besparen tijdens je verblijf?  Dan is de Go Italy Card iets voor jou!  Deze kortingskaart laat je heel wat euro’s besparen bij ruim 600 deelnemende bedrijven rondom het Gardameer en in Verona.

Met de Go Italy Card bespaar je geld bij restaurants, winkels, hotels, campings, pretparken, verhuurbedrijven en nog veel meer.

Hoeveel kost een Go Italy Card?

Een kaart kost € 15,- en is geldig voor 4 personen, of voor het hele gezin als het gezin uit meer dan 4 personen bestaat. Dat geld heb je er binnen de kortste keren uit. Je kunt de kaart onbeperkt en heel 2014 gebruiken.

 

Lago di Garda boek + Go Italy Card

You must be logged in to post a comment Login