Foto

Een voorbeeld van de prachtige natuur aan het Gardameer

Photo courtesy of © Salmen Bejaoui

 

De allermooiste foto’s van het Gardameer

Ben je op zoek naar mooie foto’s van het Gardameer?  Dan ben je hier op het juiste adres!  Gardafriends verzamelde heel wat (websites met) prachtige foto’s van het mooiste meer in Italië.

 

Facebook

Op de Gardafriends Facebook pagina kan je bijna dagelijks nieuwe foto’s terugvinden.  Heel wat foto’s die we zelf gemaakt hebben, maar nog veel meer foto’s van fans van de pagina.  Heb je zelf ook mooie plaatjes geschoten tijdens je vakantie?  Plaats ze op onze Facebook pagina zodat duizenden Gardameer fans mee kunnen genieten…  Vind ons leuk en ontvang bijna dagelijks Gardameer updates in je timeline!

 

Google+

Gardafriends is nog niet zo lang geleden gestart met de Google+ community “Lago di Garda Photography“.  Google Plus, het Sociale netwerk van ’s werelds grootste zoekgigant, is geweldig voor fotografen.  Heb jij mooie foto’s van het Gardameer?  Maak je dan lid van deze community en deel je foto’s!

 

Pinterest

Héél leuk voor liefhebbers van mooi beeldmateriaal is het sociale netwerk Pinterest.  We hebben er onze eigen pagina met heel wat verschillende “Pin Boards”.

 

Fotografen aan het Gardameer

Rondom het Gardameer wonen er heel wat mensen met een passie voor fotografie.  Uiteraard is dit de perfecte locatie om je hobby uit te oefenen.  Elke dag valt er wel iets leuks te fotograferen.  Neem zeker eens kijkje op onze pagina met fotografen aan het Gardameer.

 

Foto’s uit de oude doos

Wil je graag eens kennismaken met het Gardameer uit de jaren ’50 of zelfs nog langer geleden?  We vonden een leuke pagina met oude foto’s van het Gardameer.

 

Monte Baldo - Lago di Garda
Photo courtesy of © Nikbarte

 

Panorama vanaf Rocca di Manerba
Strandslippers aan het Gardameer
Photo courtesy of © Massimo Saviola

1 gedachte op “Foto”

  1. Pingback: Herfstvakantie aan het Gardameer - Gardafriends

Geef een reactie