File voor de Gotthardtunnel

Gotthardtunnel

File voor de Gotthardtunnel

 

Via de Gotthardtunnel naar Italië

Jaarlijks trekken er honderdduizenden toeristen door de Gotthard Strassentunnel naar het Gardameer en andere locaties in Italië.

 

Informatie over de Gotthard tunnel

Op de website de website van de tunnel kan je heel wat nuttige informatie terugvinden.  Er zijn ook een aantal webcams.  Onderaan op deze pagina verzamelden we ook Tweets over de Gotthardtunnel.  Zo kan je regelmatig nuttige informatie lezen van mensen die er momenteel (in de file) staan of in de omgeving zijn.

www.gotthard-strassentunnel.ch

 

 

Nog meer websites met informatie over de Gotthardtunnel en autosnelwegen in Zwitserland

www.alpentunnel.de

www.autobahnen.ch

nl.wikipedia.org/Gotthard-wegtunnel

nl.wikipedia.org/Gotthardtunnel

www.gotthardtunnel.ch

www.gotthardtunnel.eu

 

Grotere kaart weergeven

 

Hou je niet van lange tunnels?

Een alternatief is de Gotthardpas, of  je kan ook via Oostenrijk rijden en de route via de Fernpass nemen.  Het voordeel van deze bergpassen is dat jij bij mooie weer een geweldig mooi uitzicht hebt onderweg.  Een nadeel is dat het er ook druk kan zijn en voor iemand met wagenziekte is het soms ook niet zo aangenaam.

 

Verkeersinformatie

Indien je op zoek bent naar verkeersinformatie voor je rit naar het Gardameer kan je eens een kijkje nemen op onze pagina’s met links naar websites met verkeersinfo voor Zwitserland en Italië.

 

Gotthardtunnel op Twitter

Deze tweets worden er momenteel verzonden.  Dankzij Twitter kan je een vraag stellen aan mensen die momenteel voor de Gottardtunnel staan of in de omgeving rijden.  We wensen je alvast een aangename en veilige reis!

 


//