Toon je liefde voor het Gardameer en maak een hartje met je handen

Over ons

Gardafriends

Alles wat je wil weten over het Gardameer

Bij Gardafriends vind je alle informatie over het Gardameer in Italië. Compleet, actueel en helemaal onafhankelijk.  Gardafriends.com werkt daarbij samen met gardameer-nu.nl

Samen vormen zij de meest actieve en snelst groeiende informatiebron over het Gardameer. De websites geven een compleet overzicht van alles wat er te zien, te doen en te beleven is bij het meest populaire (en volgens ons het mooiste) meer van Italië.  De redacteuren van Gardafriends en Gardameer-nu zorgen bijna dagelijks voor updates op de sites en  Blogs, Twitter, Facebook en Youtube. 100% actueel en onafhankelijk.

 

Facebook

Liefhebbers van het Gardameer kunnen ook terecht op onze Facebook pagina. Hier is alle ruimte om vragen, reacties, foto’s en video’s te delen met andere ‘Gardafriends’.  Ondertussen hebben we al meer dan 14.000 actieve Gardameer fans!  In 2012 heeft de Gardafriends Facebook pagina de 3de plaats gewonnen op de TNS NIPO Facebook Awards.

In 2013 won Gardafriends de TNS NIPO Award en werd uitgeroepen tot de beste fanpage van Nederland!

 

Nieuwsbrief

De gratis digitale nieuwsbrief biedt de lezers elke maand de laatste nieuwtjes en leuke tips, plus een heerlijk recept.  Blijf het hele jaar door op de hoogte van jouw favoriete vakantiebestemming!

 

Via al deze media bereiken Gardameer-nu en Gardafriends maandelijks tienduizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het Gardameer. Van liefhebbers uit Nederland en België die al jaren bij het meer komen tot vakantiegangers die hun eerste vakantie bij het Gardameer plannen.

Een zeer gerichte doelgroep, interessant voor bedrijven en organisaties met aanbod aan het Gardameer! Voor de mogelijkheden tot adverteren op gardameer-nu en gardafriends.com kunt U contact met ons opnemen

 

Missie

Ontdek de missie en droom van Gardafriends.

 

Contact

contact @ gardafriends.com

Een prachtig plekje met zicht op het Gardameer