Facebook

Community

Gardafriends is de snelst groeiende Gardameer community van België en Nederland.  Het is onze missie om zoveel mogelijk liefhebbers van het Gardameer te verenigen op de Gardafriends Facebook pagina.  Ondertussen hebben we al enkele duizenden “vrienden van het Gardameer” mogen verwelkomen en het aantal groeit nog dagelijks!

 

Forum

Eigenlijk kan je de Gardafriends Facebook pagina zien als één groot forum waar alle Gardameer-liefhebbers en mensen die er voor het eerst naar toe gaan terecht kunnen met al hun vragen, reacties en tips.  Ook wij ontdekken regelmatig nieuwe tips dankzij andere Gardafriends.  Onderaan deze pagina kan je onze laatste berichten ontdekken.

 

Doe mee!

Vind onze pagina leuk en stel je vraag of deel je ervaringen en kennis van het Gardameer.   Alleen met jullie hulp blijven we de snelst groeiende informatiebron over het Gardameer!

www.facebook.com/gardafriends

 

Nog meer Facebook pagina’s opgedragen aan het Gardameer

GardaPass

Gardasee

Garda Holidays

Lago di Garda

 

Steden aan het Gardameer

Lazise

Toerisme en evenementen in Lazise

CENTO Consorzio Esercenti Nago-Torbole

Riva del Garda una volta

Nostalgie aan het Gardameer.  Op deze Facebook pagina kan je foto’s uit de oude doos terugvinden, gemaakt in Riva del Garda.  Ontdek nog meer oud beeldmateriaal van het Gardameer.

Garda

Mooie foto’s, video’s en interessante informatie over het stadje Garda.

 

Streken aan het Gardameer

Brescia Tourism

De officiële Facebook pagina van Brescia Tourism.

 

Garda Trentino

Een pagina boordevol informatie over de toeristische streek Garda Trentino.  Naast prachtige foto’s en video’s van de omgeving, kan je er ook informatie over alle evenementen terugvinden.

 

Evenementen aan het Gardameer

Baldo Trail Running

International Lake Garda Marathon

 

Fotografie

The world through a lens

 

De snelst groeiende Gardameer community over het mooiste meer van Italië

Geef een reactie