Logeren met zicht op het Gardameer

Accommodatie

Logeren met zicht op het Gardameer

 

Op vakantie naar het Gardameer?

Ben je op zoek naar een accommodatie voor je vakantie aan het Gardameer?  Wij geven je een overzicht van Bu0026amp;B’s, campings, hotels, enz.

 

Agriturismo

Een ‘agriturismo‘ is een landelijk gelegen domein dat enerzijds wordt gebruikt als boerenbedrijf en anderzijds als toeristische accommodatie. De agriturismo als vakantieverblijf aan het Gardameer is momenteel sterk in opmars. Wat hierbij aanspreekt is het genieten van de Italiaanse levensstijl, de kleinschaligheid, de gastvrijheid en de lokale keuken met de producten van het landgoed zelf.

Wij hebben in ieder geval genoten van ons verblijf in een oude wijngaard.  ‘s Morgens ontbijten met zicht op de heuvels en wijnranken.  Goed voor een onvergetelijke vakantie!

Appartementen

 

Bed and breakfast

 

Campings

Rondom het Gardameer liggen er heel wat campings.  Van kleinschalige campings tot grote vakantieparken.  Voornamelijk in het zuiden liggen er heel wat campings, die tijdens de zomermaanden heel wat Duitse en Nederlandse toeristen trekken.  We werken aan een overzicht van al deze kampeerplaatsen.  Ben je op zoek naar ervaringen of weet je niet welke camping je moet kiezen?  Stel je vraag dan op de Gardafriends Facebook pagina!

 

Hotels

Ondanks er heel veel campings aan het Gardameer liggen, kiezen er jaarlijks honderdduizenden toeristen om hun vakantie aan het meer in een hotel door te brengen.  Er zijn dan ook meer dan duizend hotels aan het grootste meer van Italië. Wij helpen je met je zoektocht naar het perfecte hotel.  Zoek je een luxe 5-sterren hotel of een leuk familiehotelletje?  Heb je liefst een hotel met een groot zwembad, veel animatie of juist niet, een prachtig uitzicht over het Gardameer,…

Lees verder over de hotels aan het Gardameer >>

 

 

Geef een reactie