Op zoek naar een hotel aan het Gardameer?

Hotel

Op zoek naar een hotel aan het Gardameer?

Er liggen heel wat hotels rondom het Gardameer, zeker meer dan 1.000!  Het is voor ons haast onmogelijk om ze allemaal op te sommen op onze website.  Wat we wel doen is je op weg helpen met je zoektocht naar een hotel.

Ook brengen we enkele hotels onder de aandacht die we op een of andere manier speciaal vinden.

> Meer dan 1.000 hotels aan het Gardameer !

 

Waar moet ik rekening mee houden tijdens het zoeken en boeken van een hotel?

Iedereen heeft wel zijn of haar eigen verwachtingen van een hotel.  Wij proberen je enkele van onze (persoonlijke) tips te geven bij het zoeken van een hotel aan het Gardameer.  Want er zijn toch wel een paar zaken waar je best rekening mee probeert te houden…

Noord, Oost, Zuid of West?

Eén van de eerste vragen de je moest stellen is aan welke oever van het meer je wil logeren.

Noorden

In het Noorden zit je tussen de bergen en is het meer het smalst.  Helemaal in het Noorden (treken even een denkbeeldige lijn tussen Malcesine en Limone sul Garda) mogen er ook geen motorboten of jetski’s varen.  Hou je van zeilen, windsurfen of kitesurfen dan zit je hier ideaal!

Door de ligging tussen de bergen is het in het Noorden meestal ook enkele graden frisser dan in het Zuiden, waar alles vlak is.  Het Noorden is ook beroemd om de verschillende winden die er heersen.  Het stadje Torbole sul Garda is dan ook een echt mekka voor windsurfers en andere sportievelingen.

Zuiden

Trek je van het Noorden naar het Zuiden, dan zal je zien dat je op een 50-tal kilometer in een heel ander landschap zit.  De bergen liggen achter je en hebben plaatsgemaakt voor een vlak of licht heuvelachtig landschap.  Richting het Zuiden kom je langs de Oostelijke oever ook heel wat pretparken en campings tegen.

In het Zuiden is het meestal ook merkbaar warmer en vochtiger dan in het Noorden.  Hier moet je het ook doen zonder de verfrissende winden die er in het Noorden zijn…

 

De duurste hotels aan het Gardameer

Wil je graag in alle luxe genieten van het Gardameer?  Dat kan!  Er zijn heel wat 5-sterren hotels en andere toplocaties.  Wij gingen op zoek naar de duurste en meest exclusieve hotels rondom het meer.

Goedkope hotels aan het Gardameer

Op zoek naar een budgetvriendelijk hotelletje aan het Gardameer?  Wij helpen je op weg met je zoektocht naar een goedkoop hotel aan het Gardameer.

Last-minutes aan het Gardameer

Nog laat besloten dat je op vakantie gaat aan het mooiste en grootste meer van Italië?  Geen probleem!  Wij helpen je om een last-minute aan het Gardameer te vinden.

 

Op zoek naar een hotel aan het Gardameer?

 

 

Meer dan 900 hotels aan het Gardameer!