Een prachtig heiligdom met een betoverend panorama over het Gardameer

Bezienswaardigheden

Een prachtig heiligdom met een betoverend panorama over het Gardameer
Santuario di Montecastello: één van de vele bezienswaardigheden aan het Gardameer

Het grootste meer van Italië

Het Gardameer is gigantisch groot!  Met een maximale lengte van zo’n 51 km en maximale breedte van 17 km  is het dan ook het grootste meer van Italië. Hierdoor valt er ook heel veel te bezoeken en te ontdekken in de omgeving.

 

Tijd te kort

Eén ding kunnen we je al met zekerheid zeggen: je gaat tijd te kort hebben om alle leuke plekjes te bezoeken.  Wij gaan al jaren naar het Gardameer en iedere keer opnieuw ontdekken we nieuwe bezienswaardigheden en geweldige locaties.

 

Top 10

Ga je voor het eerst naar het Gardameer?  Om je alvast enkele leuke tips te geven hebben we onze persoonlijke top 10 met bezienswaardigheden samengesteld.  Hiermee hopen we je een beetje op weg te helpen zodat je zoveel mogelijk kan zien tijdens je vakantie.

 

Bezienswaardigheden rondom het Gardameer

Op deze Google maps markeerden we onze favoriete bezienswaardigheden aan het Gardameer.  Regelmatig plaatsen we nieuwe tips op deze pagina en kaart, want ook wij ontdekken regelmatig nieuwe plekjes dankzij de vele tips op onze Gardameer community.  Heb jij een leuke tip die nog niet in ons overzicht staat?  Dan horen we het graag op de Gardafriends Facebook pagina!  Grazie Mille!

 

Gardameer bezienswaardigheden weergeven op een grotere kaart

Het mausoleum van Il Vittoriale met een prachtig uitzicht over het Gardameer

Geef een reactie