Watervallen Gardameer

Parco delle Cascate

Watervallen aan het Gardameer

Een heel leuke tip voor natuurliefhebbers en voor iedereen die de nodige afkoeling zoekt op een snikhete zomerdag.  Breng eens een bezoekje aan het natuurpark “Parco delle Cascate” in Molina.

Je kan er mooie wandelingen maken langs de verschillende watervallen.  Ook voor kinderen is het heel leuk! Er zijn gezellige picknickplaatsen, mooie paadjes langs en door het water, een grote schommel tot (bijna) in een waterval, een klein winkeltje met fossielen,…

Je hebt de keuze uit 3 wandelroutes:  een eenvoudige, middelmatige en zware.  De laatste duurt zo’n 2 uur en brengt je langs alle bezienswaardigheden in dit park, onderweg leg je heel wat hoogtemeters af.  Hou er ook rekening mee dat je nog terug moet naar de parking (bergop)…  ;o)

Meer foto’s van deze watervallen aan het Gardameer kan je terugvinden op onze Gardafriends Google+ pagina.  Vergeet onze pagina niet toe te voegen aan je kringen!

 

Watervallen Gardameer

 

Parco delle Cascate Molina

 

Gardafriends TIP: doe stevige schoenen aan, want deze wandeling wil je echt niet met je slippers doen!

Meer informatie over het park en het adres kan je hieronder terugvinden.  Ondanks dat dit in afstand niet zo ver van het Gardameer is rij je toch wel een tijdje tot dit park met watervallen.  De laatste kilometers zijn mooie maar kleine wegen…

 

www.parcodellecascate.it

Via Bacilieri 1 – Molina

Grotere kaart weergeven

2 reacties op “Parco delle Cascate”

  1. Pingback: Hittegolf aan het Gardameer - Gardameer & Gardafriends

  2. Pingback: Gardameer picknicken - Gardameer & Gardafriends

Reacties zijn uitgeschakeld.