Een prachtig uitzicht vanaf de Monte Baldo aan het Gardameer

Deel jouw foto’s !

Heb jij mooie foto’s gemaakt tijdens je vakantie aan het Gardameer en wil je deze delen met duizenden andere Gardameer liefhebbers?  Dan kan je ze uploaden op de Gardafriends Facebook pagina.  Verder hebben we ook een rubriek waar we op zoek gaan naar jullie foto’s over een bepaald thema.  Neem snel een kijkje en deel jouw mooiste Gardameer foto’s!

De foto’s die jij post komen automatisch in de rubriek “Recente berichten van anderen over Gardafriends” en verschijnen dus niet automatisch op onze tijdslijn.  We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van deze foto’s te delen op onze tijdslijn zodat tienduizenden Gardameer liefhebbers kunnen meegenieten.   Helaas kan het soms wat langer duren of lukt het ons niet om alle foto’s te delen.

We kijken in ieder geval uit naar jullie mooie foto’s van het Gardameer!

Maak jij ook graag foto’s?

Dan hebben we verder op deze pagina nog enkele leuke tips voor jou!

Een prachtig uitzicht vanaf de Monte Baldo aan het Gardameer
Photo courtesy of © Nikbarte

 

Google+

Het sociale netwerk van ‘s werelds grootste zoekgigant “Google+”  is zeer populair bij fotografen.  En dat is niet voor niets.  Er zijn tal van mogelijkheden om je mooie (vakantie)foto’s te delen met je vrienden en de rest van de wereld.  Het is ideaal om je vakantiefoto’s te back-uppen.  Héél leuk is de Auto Awesome functionaliteit: wanneer de juiste reeks foto’s wordt gedetecteerd in je fotoalbum op Google Plus, wordt er met Auto Awesome een nieuwe samengestelde foto gemaakt.

 

Lago di Garda Photography

Op Google Plus zijn er ook heel wat communities waaronder de Lago di Garda Photograpy community.  Deze groep van fotografen met een passie voor het Gardameer is nog niet zo lang actief.  Heb jij een Google Plus account en hou je van fotografie en het Gardameer?  Dan ben je van harte welkom!  Alleen met jouw hulp kunnen we uitgroeien tot een gezellige community.

 

Gardameer foto

 

 

Geef een reactie