Facebook foto’s

Foto's maken aan het Gardameer

Deel jouw foto’s van het Gardameer

De kracht van de Gardafriends community is dat we beroep kunnen doen op duizenden fans van het Gardameer.  Op deze manier hebben we al heel wat leuke tips mogen ontvangen.  Naast leuke tips en ervaringen is deze trefplaats voor vrienden van het Gardameer ook de ideale plaats om foto’s te delen.

Regelmatig doen we een oproep op de fans van onze pagina om hun mooiste vakantiefoto’s te delen van een bepaalde locatie aan het Gardameer.  Op deze manier krijg je een algemene indruk van deze locatie en maak je kennis met deze vakantiebestemming door de ogen van anderen.

Foto’s in een reactie plaatsen

Geen idee hoe je een foto kan toevoegen in een reactie op een Facebook bericht?  We helpen je hier op weg: foto in reactie uploaden.  Zodra je weet hoe het werkt kan je jouw foto’s delen!  Hieronder kan je alvast heel wat thema’s vinden!

 

Verken het Gardameer

Bezienswaardigheden aan het Gardameer

De griezelterrassen van Trémosine

Stond jij ook al op één van de griezelterrassen van Trémosine?  Heb jij dan ook een foto gemaakt van jou en je familie op deze geweldige plek?  We proberen zoveel mogelijk foto’s te verzamelen van mensen die op exact dezelfde locatie stonden.  Heb jij een leuke foto die je wil delen met duizenden andere Gardafriends?

Upload je foto in een reactie op deze post met foto’s van het griezelterras.

 

Punta san Vigilo

Ben je ook al een iets gaan drinken of eten op één van de meest romantische plekjes aan het Gardameer?  Deel hier je foto’s van Punta san Vigilio.

 

Steden aan het Gardameer

Rondom het Lago di Garda liggen er héél wat pittoreske stadjes.  Samen met jullie proberen we de mooiste hoekjes en straatjes in kaart te brengen.  Hieronder een overzicht van de stadjes we momenteel al toegevoegd hebben.

Bardolino

Bardolino is één van de meeste gekende stadjes aan het Gardameer.  Ben jij er ook al geweest en heb je mooie foto’s gemaakt?  Deel hier jouw foto’s van Bardolino!

 

Algemeen

Eten u0026amp; drinken

Deel een foto van jouw favoriete gerecht aan het Gardameer!

Zonsondergang

Een zonsondergang is één van de mooiste schouwspelen der natuur die je kan beleven aan het Gardameer.  Heb jij ook zo’n magische foto van een zonsondergang op foto vastgelegd?  Deel dan hier jouw foto en ontdek de foto’s van andere fotografen!