Hotels in Sirmione

Hotels Sirmione

Hotels in Sirmione

Hotels in Sirmione

Er liggen meer dan duizend hotels rondom het Gardameer in Italië.  Je zal dan ook wel begrijpen dat het voor ons onmogelijk is om alle hotels te kennen.  Regelmatig ontvangen we echter de vraag of we geen goed hotel in Sirmione weten liggen.  Om toch een antwoord op deze vragen te kunnen bieden hebben we deze pagina gemaakt.

De meest complete site met hotels in Sirmione

Er zijn heel wat websites met een overzicht van hotels aan het Gardameer, maar de website booking.com is naar onze mening een van de meest interessante.  De website is super gebruiksvriendelijk en het is héél eenvoudig om een hotel te zoeken en te boeken.  Er zijn diverse selectiecriteria zodat je een accommodatie kan vinden die volledig aan je verwachtingen voldoet.  Wil een buitenzwembad, Wifi en een parkeerplaats aan je hotel?  Geen probleem, selecteer gewoon alle gewenste criteria!

Beoordelingen

Nog een groot voordeel is er ook veel beoordelingen beschikbaar zijn.  Heel wat mensen die al in één van deze hotels in Sirmione gelogeerd hebben plaatsen ook een beoordeling, zodat je een vrij goed beeld krijgt van de kwaliteit van de aangeboden accommodatie. Hoe meer beoordelingen, hoe beter en betrouwbaarder het cijfer is.

Een overzicht van hotels in Sirmione

5-sterren hotels

Grand Hotel Terme Sirmione

Palace Hotel Villa Cortine

 

4-sterren hotels

Hotel Baia Blu

Hotel Broglia

Hotel Continental

Hotel Eden

Hotel Flaminia

Hotel Ideal

Hotel Olivi

 

3-sterren hotels

Hotel Alfieri

Hotel Arena

Hotel Aurora

Hotel Ca Serena

Hotel Clodia

Hotel Cristal Sirmione

Hotel Degli Oleandri

Hotel Désirée Sirmione

Hotel Europa

Hotel International

Hotel La Paül

Hotel Marconi

Hotel Miramar

Hotel Mon Repos

Hotel Pace

Hotel Saviola

Hotel Serenella

Hotel Yachting Mistral Sirmione

 

Hotel tips van de Gardameer community

Onze Gardameer community “Gardafriends” heeft momenteel al duizenden leden die net zoals ons onafhankelijk en eerlijk hun mening delen.  Wij vroegen naar hun favoriete hotels in Sirmione, de antwoorden kan je hier nalezen!  Misschien kan je op deze manier ook wel een leuk hotelletje vinden!

Grotere kaart weergeven

 

Een mooie zonsondergang in Sirmione

 

 

Het historische centrum van Sirmione