Back in time

Oude videobeelden van het Gardameer

 

Beelden uit de oude doos

Tegenwoordig zijn er videobeelden genoeg terug te vinden van het Gardameer, maar wist je dat er ook filmmateriaal van de jaren ’30 en later terug te vinden is?  Wij gingen op zoek en verzamelden de mooiste video’s in onderstaande playlist.  Zodra we een nieuwe video ontdekken op Youtube voegen we hem toe aan deze lijst.  Hou je van dergelijke videobeelden?  Voeg dan deze pagina of playlist toe aan je favorieten!

 

 

Nog meer oude foto’s en video’s van het Gardameer en omgeving

Vind je het leuk om terug in de tijd te gaan bij je favoriete vakantiebestemming?  Wij gingen op zoek naar websites met leuk beeldmateriaal.

 

Bresciavintage

Op de website en Facebookpagina van Brescia Vintage kan je heel wat nostalgische plaatjes terugvinden.  Naast oude foto’s van de mooie stad Brescia zijn er ook heel wat van het Gardameer terug te vinden.

Malcesine d’altri tempi

Mooie foto’s en prentkaarten van het pittoreske stadje Malcesine in andere tijden kan je bewonderden op de pagina “Malcesine d’altri tempi“.

Riva del Garda una Volta

Is het stadje Riva del Garda één van jouw favoriete plekjes aan Gardameer?  Dan zal je de Facebook pagina van ” Riva del Garda una Volta ” wel leuk vinden.  Je kan er een overzicht van oude foto’s, prentkaarten, posters,… terugvinden.

Torbole sul Garda

Liefhebbers van Nago-Torbole kunnen genieten van prachtige oude foto’s op de pagina CENTO Consorzio Esercenti Nago-Torbole

Torbole Photographic Memories

Musea aan het Gardameer

Ook tijdens je vakantie kan je kennismaken met de geschiedenis door een van de vele musea te bezoeken.  Of wat dacht je van een bezoekje aan een van de vele kastelen rondom het meer?  Heel leuk om met kinderen te doen.

1 reactie op “Back in time”

  1. Pingback: Riva del Garda una volta - Gardafriends

Reacties zijn uitgeschakeld.