Weersomstandigheden

Het weer aan het Gardameer
Photo courtesy of © Fabio Magrograssi

 

Weersomstandigheden aan het Gardameer

Voor je naar de video’s in onze playlist begint te kijken willen we je toch eerst even geruststellen.  We verzamelden beelden van (extreme) weersomstandigheden aan het Gardameer die kunnen voorkomen.  Door de tropische temperaturen die er tijdens de zomermaanden heersen, zijn hevige onweders en hagelbuien uiteraard mogelijk.  Maar dit is niet het weer dat je dagelijks mag verwachten!  ;o)

Onze doelstelling van deze playlist is jullie te tonen welke indrukwekkende kracht de natuur kan hebben en hoe mooi dit kan zijn!

 

 

Wat doen als het regent aan het Gardameer?

Uiteraard kan het ook aan het Gardameer eens goed regenen.  Wij gingen op zoek naar tips wat te doen op zo’n uitgeregende dag.

 

Sneeuw aan het Gardameer

Voor wie enkel tijdens de zomer naar het Lago di Garda trekt zal het een vreemd zicht zijn.  Tijdens de wintermaanden kan het ook aan het Gardameer sneeuwen.  De pittoreske en kleurrijke dorpjes zijn dan bedekt onder een mooi sneeuwtapijt.  Geen idee wat je hierbij moet voorstellen?  Surf dan eens naar deze videospecial over de sneeuwval aan het Gardameer.