Pedalo's en kajaks huren op het strand van Peschiera del Garda

Huren

Pedalo's en kajaks huren op het strand van Peschiera del Garda

 

Wat kan je niet huren aan het Gardameer?

Aan het Gardameer kan je heel wat huren, waardoor je beter de vraag kan stellen wat je niet kan huren.  ;o)  In deze rubriek proberen we zoveel mogelijk verhuurbedrijven rondom het Gardameer in kaart te brengen.  Van het huren van een kajak tot een luxe speedboot, van een fiets tot een Ferrari…

Websites

Heel wat bedrijven rondom het Gardameer hebben geen website en soms zelfs geen exact adres omdat ze bijvoorbeeld op het strand gelegen zijn.  Toch proberen we ons uiterste best te doen om ze allemaal in kaart te brengen.  Vind je toch nog niet waar je naar op zoek bent?  Stel je vraag dan even aan de Gardafriends community met duizenden Gardameer fans.  Heel waarschijnlijk kunnen zij je wel verder helpen!

Auto

Een auto huren aan het Gardameer?  Ga je met de trein of het vliegtuig op vakantie, maar wil je ter plaatse graag een auto ter beschikking hebben?  Er liggen heel wat prachtige routes en bezienswaardigheden in de omgeving van het meer, die soms minder goed met het openbaar vervoer te bereiken zijn.  Hiervoor kan het wel interessant zijn om een auto te huren.

Wij verzamelden zoveel mogelijk autoverhuurbedrijven aan het Gardameer.   Ken jij er nog?  Deel dan je tip op onze Facebook pagina!

 

Een prachtige Audi R8 op de Gardesana Orientale aan het Gardameer

Boot

Wat doe je als je op vakantie gaat aan een meer?  Een boot(je) huren natuurlijk!  Er zijn heel wat verhuurbedrijven aan het Lago di Garda.  Wil je een klein motorbootje huren, een heuse speedboot of kleine yacht, een zeilboot of een elektrische boot?  Wij werken aan een overzicht van bootverhuurders aan het Gardameer.

 

Riva boats

Fiets

Een fiets aan het Gardameer is handig om ‘s morgens naar de bakker te fietsen, het naburige dorpje te bezoeken,…  Maar ook om mooie (mountainbike)tochten te maken in de omgeving.

Ontdek een aantal fietsverhuurders aan het Gardameer.

 

Fietsen aan het Gardameer
Photo courtesy of © Tommaso Prugnola

Kajak

Het is heel leuk om de oevers van het Gardameer verkennen met een kajak. Zeker ‘s morgens wanneer het meer nog rustig is en het zonnetje nog aan haar dagtaak moet beginnen.  De laatste jaren zien we regelmatig kajakkers op het meer.  Kijk hier waar je een kajak kan huren

 

Een kajak op de oever in het dorpje Bardolino

Oldtimer

Droom je er van om één van de prachtige routes aan het Gardameer met een mooie oldtimer te rijden?  Huur dan een oldtimer en maak bijvoorbeeld eens een ritje naar de Brasa Schlucht.

 

Met een oude Mercedes rond het Gardameer

Een luxe motorboot (met kapitein) huren aan het Gardameer - Riva del Garda

 

TaxiboatExperience

Wil je het Gardameer graag eens met de (speed)boot verkennen, maar hebt je geen vaarbewijs of wil gewoon zonder zorgen genieten van de sprookjesachtig mooie omgeving?  Dan kan je de Taxiboot in Riva del Garda nemen.  Een romantisch etentje op het meer, een tocht langs de mooiste stadjes?  “Taxiboat Experience” uit Riva del  Garda kan je dit allemaal bieden!

www.taxiboatexperience.com

Geef een reactie