Missie

Gardafriends

Gardafriends, the people who love Lago di Garda

Onze missie:

  • Zoveel mogelijk onafhankelijke informatie over het Gardameer verzamelen en delen.  Hiervoor maken we gebruik van de kracht van Social Media.  Dankzij de duizenden fans van de Gardafriends community ontvangen we bijna dagelijks leuke en interessante tips over het Gardameer.
  • Gardafriends kent geen concurrenten, iedere site met nuttige informatie over het Gardameer krijgt een vermelding op gardafriends.com
  • We willen de grootste (Nederlandstalige) community voor liefhebbers van het Gardameer worden.  Indien je het antwoord op je vraag over het Gardameer niet kan terugvinden op onze site, dan zal één van de duizenden Gardafriends  je waarschijnlijk kunnen antwoorden…

Onze droom:

Help jij onze droom waar te maken?
Dat kan door je familie en vrienden, die net zoals jij, van het Gardameer houden uit te nodigen om de Gardafriends Facebook pagina te liken.

Heb je een blog, website of ben je misschien zelfs een redacteur van een (reis)magazine?  Dan zouden we het geweldig vinden moest je een leuk artikeltje schrijven over onze actieve Gardameer community.  Alvast bedankt!

 

Gardafriends geschreven met schelpjes uit het Gardameer