2 prachtige Ducati's aan het Gardameer

Hoe geraak je er?

 

2 prachtige Ducati's aan het Gardameer

Auto

De meeste toeristen gaan met de auto naar het Gardameer en kiezen meestal uit 2 populaire reisroutes, via Oostenrijk (Brennerpas) of via Zwitserland (Gotthardtunnel of Gotthardpas).  Welke de beste route is valt moeilijk te zeggen, beide hebben voor- en nadelen.

Tussenstop

Ga je met de auto en rij je niet graag in één keer naar je eindbestemming?  Dan hebben wij alvast enkele leuke tips voor een tussenstop richting Gardameer verzameld!

Autoslaaptrein

Beschik je ter plaatse graag over je eigen auto, maar heb je helemaal geen zin in files of een (lange) rit naar het Gardameer?  Dan is de autoslaaptrein een goed alternatief.  Meer informatie op www.autoslaaptrein.nl

Een alternatief is de Autozug vanuit Duitsland.

Fiets / mountainbike

Ben je sportief aangelegd en niet vies voor een uitdaging?  Waarom zou je dan niet met de fiets richting het Gardameer rijden?  Heel wat mountainbikers kiezen ervoor om vanaf de Zugspitzarena in Oostenrijk richting het mooiste meer van Italië te rijden.

 

Motor

Rij je zelf met de motor naar het Gardameer?  Dan kies je uiteraard niet voor de autosnelweg, maar neem je prachtige binnenwegen en mooie bergpassen.  Wij geven je alvast enkele suggesties en leuke tussenstops!

Eenmaal ter plaatse kan je ook nog eens duizenden kilometers Italiaans asfalt verkennen rondom het Gardameer.  Ontdek hier onze favoriete motortoertochten aan het Gardameer.

Trein

Je kan ook gewoon de trein nemen tot in een treinstation in de buurt van het Gardameer.

Gardameer trein

Vliegtuig

Ben je van plan om met het vliegtuig naar het Gardameer op vakantie te gaan?  Een overzicht van luchthavens in de omgeving van het Gardameer kan je terugvinden op onze pagina over vliegen naar het Gardameer.

 

Gardameer vliegen