Handtassen te koop in Lazise

Shoppen

Handtassen te koop in Lazise

 

Winkelen aan het Gardameer

Er zijn heel wat redenen waarom mensen naar het Gardameer trekken, shoppen is er één van.  In alle stadjes die rond het Gardameer liggen zijn er tal van winkeltjes en boetieks waar je op koopjesjacht kan.  Niet zo ver van het Gardameer zijn er ook een aantal grote shoppingcentra voor de liefhebbers.

Er zijn ook heel wat kleine, lokale winkeltjes met typische producten van het Gardameer en omstreken.  Een echte aanrader voor wie het echte Gardameer wil ontdekken.

 

Markten

Wil je eens gezellig over een markt slenteren, op zoek naar een goedkope handtas of souvenir?  Tijdens de zomermaanden is er haast elke dag wel een markt ergens aan het Gardameer.  Ontdek  het overzicht van markten aan het Gardameer.

Wil je graag eens met ons over de markt slenteren?  Wij maakten een video van ons bezoekje aan de markt van Lazise

 

Kruiden kopen aan het Gardameer

 

Winkelen in Verona

Mag het iets meer zijn en wil je graag een hele dag gaan shoppen?  Dan moet je beslist eens gaan winkelen in Verona!  Er zijn gigantisch veel winkels en boetieks, genoeg voor de limiet van je Visa kaart te ontdekken…  ;o)  Ook voor wie niet graag gaat winkelen valt er heel wat te beleven in Verona, deze stad van Romeo en Julia is dus de perfecte bestemming voor een daguitstapje vanaf het Gardameer!

 

Verona in Italië

Koopjes

Winkelen aan het Gardameer kan ook voordelig zijn.  Onze dochter heeft bijvoorbeeld haar kleding van Liu-Jo heel wat goedkoper kunnen kopen…

 

Liu Jo kinderschoen

 

 

1 reactie op “Shoppen”

  1. Pingback: 3 dingen die je moet gedaan hebben aan het Gardameer - Gardameer & Gardafriends

Reacties zijn uitgeschakeld.