VitaLake

VitaLake: een combinatie van passie, liefde en wetenschap voor uw schoonheid.

De passie voor het Gardameer en liefde voor de natuurlijke cosmetica liggen aan de basis van het merk VitaLake.  Een lijn van huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten, gevonden in de typische producten van de streek.

Organische citroenen en olijfolie ” Extra Virgin Olive Oil P.D.O. Lago di Garda” , zijn de eerste twee ingrediënten gekozen door VitaLake voor zijn natuurlijke producten.

Een flesje shampoo op de pier van Gargnano

De heilzame werking op de huid van de geselecteerde onderdelen, samen met de unieke en bijzondere geografische herkomst, het Gardameer, maken de producten vanVitaLake absoluut effectief en origineel!

VitaLake selecteert de functionele ingrediënten door middel van een rigoureuze keuze van de producenten.  Die moeten behoren tot het Gardameer en de correcte methoden van telen, oogsten en productie volgen met respect voor het milieu en het merengebied.

 

VitaLake zegt ja tegen:

 • UNIEKE, natuurlijke en lokale ingrediënten van het Gardameer
 • EXTRA zachte COSMETICA, het verminderen van het gebruik van chemische en synthetische ingrediënten
 • respect voor de natuur en het milieu, minimaliseren van de hoeveelheid verpakkingen, bijsluiters en het gebruik van papieren zakken
 • een origineel cadeau voor IEDEREEN, heerlijk nagenieten van het Gardameer

 

VitaLake zegt NEE tegen chemische ingrediënten en acties als:

 

 • Parabenen
 • SULFATEN (als SLS en SLES)
 • KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN EN PARFUM
 • PETROLEUM
 • TESTEN OP DIEREN

 

Rechtstreeks van Riviera dei Limoni, presenteert VitaLake trots  Shampoo u0026amp; Douche met originele citroensap van het Gardameer. Een ultra-gevoelige cleanser die dankzij de eigenschappen van citroensap, die in hoge concentratie, geeft haar een buitengewone glans en een boost van energie en vitaliteit van de huid.

De verse  citroen geeft een aangenaam en langdurig gevoel van welzijn en energie, omhult je zintuigen met de typische geur van het Gardameer.

De citroenen komen uit Limonaia ‘La Malora’ di Giuseppe Gandossi, gelegen in Gargnano (BS), waar ze worden geteeld, verzorgd en geoogst volgens traditionele plaatselijke werkwijzen.

Ideaal voor alle soorten van huid en haar, het is vrij van parabenen, SLS, SLES, petrolatum, kunstmatige kleurstoffen.

Citroenen aan de boom

 

Body cream

Rechtstreeks van de oevers in de provincie Brescia, VitaLake Body Cream met originele extra vergine olijfolie BOB van het Gardameer is een super-voedende emulsie die dankzij de eigenschappen van extra vergine olijfolie, die in een verhoogde concentratie, heeft een onmiddellijke voedende en hydraterende werking op de huid, waardoor het zeer zacht en fluwelig.

Het heeft een rijke en romige textuur, tegelijkertijd licht en eenvoudig aan te brengen, waardoor een aangenaam gevoel van voeding en comfort aan de huid zonder dat er vettige sporen.

De Extra Virgin Olive Oil – P.D.O. Lago di Garda, gebruikt in deze body cream is: ‘Il Brolo – Blend Leccino u0026amp; Casaliva Dop Garda Bresciano “van de boerderij’ Il Brolo ‘- Polpenazze del Garda (BS), verkregen uit olijven die zijn geteeld, verzorgd en geoogst volgens traditionele plaatselijke werkwijzen.

Ideaal voor de droge huid, na het zonnen en na elke bad of douche, het is vrij van parabenen, petrolatum, articial kleurstoffen en parfum.

De natuurlijke producten voor VitaLake worden vaak geproduceerd in beperkte oplage. Dit is de beste garantie voor seizoensgebonden grondstoffen en een exclusieve waarde voor de meest kostbare geschenk kunnen wij onze beste vrienden en onszelf.

Een natuurlijke manier om de positieve effecten van je vakantie te verlengen aan het Gardameer, het verzorgen van de huid en schoonheid en het vinden van dezelfde natuurlijke Essences en aroma’s op het lichaam.Het innerlijk welzijn komt ook uit de grondstoffen en producten die we kiezen voor onze huidverzorging.

VitaLake koos de beste natuurlijke ingrediënten en waar mogelijk hebben ze de vruchten met hun eigen handen verzameld, met de juiste tijd van rijping en just-in-time getransformeerd  om alle natuurlijke eigenschappen van de verse citroenen en olijven intact te houden.

Body cream op basis van olijven van het Gardameer

VitaLake producten kunnen besteld worden via e-commerce, een bezoek aan de Facebook-pagina en de website.

www.vitalake.com

 

Voor meer informatie over VitaLake, volg dan onze facebok pagina:

www.facebook.com/vitalake

 

Neem contact met ons:

info@vitalake.com

 

VitaLake is een handelsmerk van LC Cosmetics di Lucia Cussolotto (Peschiera del Garda – VR) Italië.

 

2 reacties op “VitaLake”

 1. Pingback: VitaLake – meer dan een shampoo - Gardafriends

 2. Pingback: Olijfoliemuseum in Bardolino - Gardafriends Gardameer Italië

Reacties zijn uitgeschakeld.