DGtalguide

Gardameer

DGtalguide

Gardafriends kunnen als eerste de App DGtalguide uitproberen en helpen finetunen. Daarom krijg je 60% korting* op de COMPLETE TOUR met promotiecode GARDAFIRST (de prijs is dus €10 euro in plaats van €25 voor 2 personen). (*) Deze aanbieding is geldig tot 30 september 2020.

Wil je ontdekken hoe Italianen echt leven en bijzondere dingen ontdekken die nauwelijks te vinden zijn in de gangbare en populaire reisgidsen en -boeken? Wil je graag in contact komen met locals en kennis maken met hun dagelijks leven? Dan moet je zeker even verder lezen!

DGtalguide ™

Vorig jaar bood Motoragazzi al een nieuw product aan: volledig ‘zelf-geleide’ rondleidingen die zeer op prijs werden gesteld door klanten. Dit jaar bieden de makers van Motoragazzi hun reizen aan IEDEREEN aan, dus niet alleen aan degenen die de Vespa’s huren. Tours worden gepresenteerd onder het nieuwe merk – DGtalguide ™.

Hoe werkt het?

Het principe is heel eenvoudig. Je surft naar dgtalguidecom en je koopt de tour je wil doen. Zodra je deze tour betaald hebt, ontvang je een voucher in je e-mail. Deze voucher bevat een code voor het downloaden van de tour. Je installeert de gratis DGtalguide ™ app op je smartphone en voert de code in. Zodra je de code hebt ingegeven wordt de tour onmiddellijk gedownload, met informatie over de plaatsen die je bezoekt en het tijdschema van de tour.

De navigator, die in de DGtalguide™ app is geïnstalleerd, leidt je langs de route. Wanneer je bij de volgende plek bent aangekomen, laat je de voucher aan hun partners zien. Vanaf dat moment staan hun deuren voor je open, word je verwelkomd met kortingen en word je behandeld als trouwe gast.

Meer informatie: dgtalguide.com/nl/faq

Gemakkelijk en goedkoop


Bovendien kan je al deze tours online kopen zonder dat je een kantoor moet bezoeken. En het is goedkoop! Als je alleen route en info nodig hebt, betaal je slechts 7,50 euro. Als je de tour compleet wilt hebben (met alle afspraken voor proeverijen, bezoeken aan cantina’s, kortingen en tafels die voor u zijn gereserveerd in restaurants, enz. ) betaal je 25 euro voor 2 personen en slechts 4,50 euro voor elke extra persoon). Als je alle kortingen meetelt, kan je zelfs meer besparen dan het bedrag dat je voor een tour betaalt.

Al bijna 30 tours


Momenteel kunnen ze al ongeveer 30 verschillende tours aanbieden waaronder wandeltochten in Verona, een rondrit op de Monte baldo, enz. Het aanbod zal in de toekomst zeker nog uitbreiden.
Sommige tours zijn gemaakt in samenwerking met bekende lokale experts. Enogastronomische tours zijn bijvoorbeeld gemaakt met de beroemde Venetiaanse foodie, tv-ster en beroemde foodblogger Stefano Cantiero, adviseur van het Ti Porto Io-project.