Gardafriends Forum

Over het Gardafriends Forum

Iedereen is welkom in onze Facebook groep ‘Gardafriends forum‘ zolang je de afspraken naleeft. Vriendschap lag aan de basis van Gardafriends en dat is dan is ook onze belangrijkste waarde.

Niet nemen maar geven

Het idee achter het Gardafriends forum is vooral om te ‘geven’ en anderen verder te helpen. Krijg jij er energie van om anderen een leuke vakantie te bezorgen door hun vragen te beantwoorden en leuke tips te delen? Geraak jij zelf ook helemaal in vakantiestemming hierdoor? Dan hoor jij helemaal thuis op dit forum!

Voor wie is dit forum?

Het Gardafriends forum is er zowel voor mensen die al jaren naar het Gardameer gaan, als mensen die er de eerste keer naar toe willen gaan. Het is de bedoeling om elkaar te helpen en een gezellige online plek te zijn waar Gardameer liefhebbers elkaar virtueel ontmoeten en hun passie voor het meer delen. Het is een inspiratieforum. We willen elkaar vooral inspireren en hebben geen nood aan (negatieve) discussies

Het échte Gardameer ontdekken

Het is de bedoeling om samen het échte Gardameer te ontdekken. We zijn vooral op zoek naar die lokale restaurantjes, de typische Italiaanse winkeltjes, een goede wijnboer,.. Het Gardameer heeft zoveel leuks, lekkers en moois te bieden en op dit forum helpen we elkaar die dingen ontdekken!

Welke informatie delen we op het forum?

We delen enkel Gardameer gerelateerde berichten. Omdat we met zoveel leden zijn (ondertussen al meer dan 10.000!) moeten we hier strikt in zijn.

Geen zoekertjes

Op het Gardafriends forum laten we geen zoekertjes toe, hiervoor hebben we speciaal de Gardamarkt groep aangemaakt. Plaats daar je (niet commerciële) zoekertjes.

Respect voor iedereen

Echte Gardafriends hebben altijd respect voor elkaar. Je mag gerust je mening geven, maar steeds met het nodige respect. Leden die zich hier niet aan houden worden meteen verwijderd.

Wees positief

Op dit forum willen we elkaar het hele jaar door een vakantiegevoel geven door leuke tips, foto’s, video’s te delen met elkaar. Er is al genoeg ellende in de wereld, dus negatieve commentaren en opmerkingen hebben hier totaal geen meerwaarde. In plaats van energie te steken in iets negatief kan je beter de tijd nemen om een leuke tip delen, daar help je tenminste de andere leden mee.

Veelgestelde vragen

In dit forum komen regelmatig dezelfde vragen terug en dat is nu eenmaal niet te voorkomen. Natuurlijk adviseren we om eerst de zoekfunctie te gebruiken of eens in de oudere berichten te grasduinen, maar meestal is iedere vraag net een beetje anders. Een echte Gardafriend blijft altijd behulpzaam en zal zeker niet negatief reageren. (dan kan je evengoed antwoorden).