Gardafriends forum

Ben jij ook gek van het Gardameer en wil je graag tips en ervaringen delen met duizenden andere liefhebbers van het mooiste meer van Italië? Dan is het Facebook Gardafriends Forum waarschijnlijk iets voor jou!

Op deze pagina geven we je wat meer achtergrondinformatie over het Gardafriends forum en delen ook enkele tips & tricks.

Waarom dit forum?

Gardafriends Forum

Onze passie voor het Gardameer

We geloven dat we, door onze gemeenschappelijke liefde en passie voor het Gardameer te delen, elkaar een nog leukere vakantie kunnen bezorgen. Samen weten we nu eenmaal veel meer.

Tips & Tricks

Met meer dan 10.000 leden krijg je heel wat berichten in een forum. We geven je enkele tips & tricks om nog meer uit dit deze Facebook groep te halen.

Zoeken in een Facebook groep

Zoeken in een Facebook groep

Heb je een vraag of ben je op zoek naar specifiek onderwerp? Heel waarschijnlijk is dit al eens aan bod gekomen, maar hoe kan je dit terugvinden tussen de duizenden berichten die er al geplaatst zijn? Maak gebruik van de zoekfunctie in Facebook groepen.

Hartje Gardameer

Berichten opslaan

Heb je een leuk bericht gelezen dat je later nog eens terug wil bekijken. Heel wat mensen maken een screenshot om het bericht later terug te vinden, maar wist je al dat je een Facebook bericht ook heel eenvoudig kan opslaan