Familiecamping aan het Gardameer

Familiecamping aan het Gardameer

Op zoek naar een leuke familiecamping?  Wij helpen je met je zoektocht naar de ideale kampeerplaats aan het mooiste meer van Italië.

De leukste familiecamping aan het Gardameer

Smaken verschillen waardoor het haast onmogelijk is om te antwoorden op de vraag wat de leukste familiecamping aan het Gardameer is.  Dit hangt af van je voorkeur en interesses.  De ene is op zoek naar een kleinschalige camping met een leuk (privé) strandje, de andere heeft liever een grote camping met kinderanimatie, veel zwembaden en glijbanen…

Ervaringen van andere kampeerders

Uiteraard willen we je helpen met je zoektocht en vroegen aan de Gardafriends community wat volgens hun de leukste familiecamping aan het Gardameer is.  Zoals we verwachtten kregen we heel wat leuke en verschillende tips.  Je kan best even alle antwoorden nalezen en oordeel zelf welke camping het best aan jouw eisen voldoet.

Ontdek hier de tips van andere Gardafriends of deel die van jou!

 

Familiecamping aan het Gardameer

 

 Waaraan moet een familiecamping aan het Gardameer voldoen?

Iedereen heeft andere criteria waaraan een familiecamping moet voldoen, wat zijn die van jou?

  • Een zwembad
  • Kinderanimatie
  • Een (privé)strandje
  • Speeltuintje
  • Kinderopvang
  • Sportmogelijkheden
  • Activiteiten

Websites waar je een familiecamping aan het Gardameer kan boeken

Er zijn heel wat websites waar je terecht kan voor het boeken van een (familie)camping aan het Gardameer.  Steeds meer mensen gaan voor ze een camping boeken eerst op zoek naar (eerlijke) ervaringen van andere vakantiegangers.  Waar kan je jouw vraag beter stellen dan aan een community van meer dan 10.000 Gardameer fans die er soms al jaren op vakantie gaan.

Voor je een camping boekt kan je dus beter even polsen naar de ervaring van anderen op de meest actieve Gardameer community van België en Nederland.

 

Voeg de auteur Frederik Maesen toe aan je Google+ kringen