Hoe gebruik je het Gardafriends forum?

Goede afspraken, maken goede vrienden!

Eerst even zoeken…

Voor je een vraag stelt, kijk je best eens rond op het forum om te zien of je vraag al eens werd gesteld en misschien zelfs beantwoord is. Wie weet kan dit je al helpen! Er is ook een handige zoekfunctie waarmee je heel wat waardevolle informatie kan vinden. De meeste berichten zijn ook voorzien van berichtonderwerpen. Door op het onderwerp te klikken verschijnen alle berichten met een gelijkaardig onderwerp.

Is jouw vraag toch anders of heb je meer hulp nodig? Aarzel dan niet om te reageren of zelf een onderwerp te starten. Als je een nieuw bericht plaatst, kan het even duren voordat dit zichtbaar wordt. Je bericht moet eerst goedgekeurd worden door iemand van de moderatoren. Het kan zijn dat dubbele post niet goedgekeurd worden en vragen voor je begrip.

Samen houden we het leuk

We vragen de leden van het forum om ook zélf waakzaam te zijn. Zie je een bijdrage die niet koosjer is? Meld het even door het bericht te rapporteren. Zo zorgen we er samen voor dat het hier een aangename omgeving blijft voor iedereen.

Hou het relevant

Reclame maken voor commerciële producten of diensten? Je persoonlijke zaakjes regelen? Daar zijn andere plaatsen voor online. Hier houden we het graag informatief en interessant.