Gardameer foto's

Foto’s van het Gardameer

Passie voor het Gardameer

Sinds mijn eerst vakantie aan het Gardameer ben ik helemaal gek van dit legendarische meer.  Ondertussen heb ik dan ook al heel wat prachtige plekjes aan het meer bezocht en veel leuke dingen meegemaakt.

Passie voor fotografie

Tijdens al deze vakanties aan het mooiste meer van Italië heb ik heel wat foto’s gemaakt.  Ik ben zeker geen professionele fotograaf, maar deel graag mijn vakantiefoto’s met jou!

Ga je voor de eerste keer naar het Gardameer?  Dan kan je op deze pagina al kennis maken met mijn favoriete plekjes aan het “Lago di Garda”.  Mijn fotoalbum kan je terugvinden op Google Plus.  Bij de meeste foto’s heb ik een link geplaatst met extra informatie over de locatie.

Vind je mijn foto’s leuk?  Dan doe je me een groot plezier door ze een +1 te geven en mij aan je Google + kringen  toe te voegen.

Grazie!

Foto's van het Gardameer

 

Nog meer mooie foto’s van het Gardameer

Kan je er niet genoeg van krijgen?  Dan moet je beslist eens naar de Gardameer foto’s van enkele professionele fotografen surfen.  De meeste van deze fotografen wonen aan het Gardameer en trekken regelmatig op pad voor nieuwe en spectaculaire foto’s.  Sneeuwval aan het Gardameer, storm, een mooie zonsopgang of zonsondergang,…  Je kan het er allemaal bewonderen!

 

Gardameer foto's