Onderweg over de Brennerpas richting het Gardameer in Italië

Verkeersinformatie Oostenrijk

Verkeersinformatie Oostenrijk - een benzinestation op de Brennerpas

 

Via Oostenrijk naar het Gardameer

Gezien je op deze pagina bent rij je waarschijnlijk via Oostenrijk naar Italië of ben je op zoek naar verkeersinformatie voor de Oostenrijkse wegen en bergpassen.  Wij rijden zelf altijd via Oostenrijk naar het Gardameer, zelfs al logeren we in het zuiden van het Gardameer.

 

Een prachtige reisroute

Wij kiezen vooral voor deze route omdat ze zo mooi is en je er ook heel wat mogelijkheden voor een leuke tussenstop hebt.

 

Verkeersinformatie Oostenrijk

 

Alpenpässe

Ligt er een bergpas op je route?  Dan is deze website héél interessant voor jou!  Je kan er van de meeste bergpassen de actuele toestand en verkeersinformatie terugvinden.  Is er in de winter een bergpas gesloten door de sneeuwval?  Dan ga je het hier normaal gezien terugvinden.

www.alpenpaesse.co

 

ARBOE verkehrsline

Atuele verkeersberichten over bergpassen en wegen in Oostenrijk

www.verkehrsline.at

 

Asfinag

Autobahnen- und Schnellstraßen-Finanzierungs-Aktiengesellschaft

Op deze site kan je heel wat informatie terugvinden over wegen en tunnels in Oostenrijk.  Maar ook over de wegenvignetten, benzinestations, rustplaatsen en parkings,…

www.asfinag.at

 

OEAMTC

Op de website van de Österreichischer Automobil-, Motorrad- und Touringclub (ÖAMTC) kan je veel nuttige (verkeers)informatie terugvinden.  Op zoek naar verkeersinfo, wegwerkzaamheden, benzineprijzen en stations, verkeersreglementen,…?  Dan zal je hier al heel wat antwoorden kunnen terugvinden.

www.oeamtc.at

 

Fernpass

Via de Fernpass naar het Gardameer
Met de caravan op de Fernpass richting Gardameer

 

Rij je over de Fernpass naar het Gardameer, dan rij je hoogst waarschijnlijk deze route.  Wij markeerden de route vanaf de grenstunnel in Fussen tot aan afrit Lago di Garda nord.

 

Grotere kaart weergeven