Liu Jo kinderschoen

Goedkoop Liu Jo kopen in Italie

Liu Jo kopen aan het Gardameer

We hebben een interessante tip voor de fans van Liu Jo die naar het Gardameer gaan.  Wist je dat Liu Jo (veel) goedkoper is in Italië?  Je kan heel wat geld uitsparen door je aankopen uit te stellen tot je vakantie.  Het is veel leuker om te winkelen met vakantiestemming, ze hebben er soms andere modellen en sommige producten zijn echt goedkoper!

Tot 25 euro voordeel op een T-shirt van Liu Jo!

Er zijn een aantal winkels in de stadjes aan het meer die Liu Jo verkopen.  Tot de grote verbazing van mijn vrouw en dochter kost de T-shirt die ze in België gekocht hadden 25 euro minder in Italië!  Ook de Jeans jas en broek die ze thuis gekocht hadden waren zo’n 25 euro per stuk goedkoper geprijsd aan het Gardameer!

 

Shoppen in Verona

Tip!  Wil je een dagje shoppen combineren met wat cultuur en een romantische stad?  Dan moet je beslist eens gaan winkelen in Verona.  Op een steenworp van de Arena van Verona is er een grote Liu Jo store waar je kleding en accessoires kan kopen met zicht op de Arena.  Van het geld dat je uitspaart kan je uit gaan eten of nog meer kleding kopen waardoor je nog meer uitspaart en nog meer kan eten, of nog meer …  ;o)

 

Liu Jo handtas

Nog tips om voordelig Liu Jo te kopen (online)

www.zomerkleding-online.be

www.shopstyle.com