Gardameer Venetie met trein

Van Gardameer naar Venetië met de trein

Gardameer Venetie met trein

Met de trein van het Gardameer naar Venetië?

Vanaf het Gardameer kan je heel wat leuke uitstapjes maken.  Eén van de populaire uitstapjes is een dagje Venetië.  Deze mooie stad ligt niet zo heel ver van het Gardameer en is dus de ideale bestemming voor een daguitstap.  Je kan er met de auto naar toe rijden (Lees hier meer over parkeren in Venetië) of met de trein.

Omdat we regelmatig vragen ontvangen hierover hebben we deze pagina gemaakt met informatie voor wie de trein naar Venetië wil nemen.

Venetie gondels

Treintickets

Op onze Facebook pagina hebben we ondertussen al heel wat bruikbare tips mogen ontvangen.  Hier alvast en bruikbaar antwoord van een van onze Gardafriends.

“Je kan een treinticket boeken via www.trenitalia.com. Je kan daar ook kijken welke treinen er rijden op een dag. Er zijn verschillende treinen. Als je met de regionale gaat is het veeeel goedkoper alleen doe je er langer over. Met de snelle treinen kan je ook gereserveerde tickets nemen. Ook kan je op het station via de automaat een kaartje kopen.”

Deel jouw tips en lees de antwoorden!

Heb jij ook nog een tip die je met duizenden Gardameer fans wil delen, of ben je zelf benieuwd naar de tips die andere Gardafriends al gegeven hebben?  Je kan ze allemaal nalezen op de ingesloten FB post hieronder.

Welke Gardameer specialisten kunnen Gardafriend Gregory zijn vraag beantwoorden? Alle tips en ervaringen zijn welkom!  ” Zouden jullie me kunnen zeggen op welke site ik een trein ticket zou kunnen boeken van peschiera del garda naar Venetie?”