Een verkeersbord aan een grensovergang in Duitsland

Beste route naar Gardameer

Beste route naar Gardameer

Ga je deze vakantie met de auto, motor of camper naar het Gardameer?  Ben je op zoek naar de beste route aan het Gardameer?  Twijfel je tussen de route via Oostenrijk of Zwitserland?  Rij je in 2 dagen met een tussenstop onderweg of rij je liever in één zucht door?  Kies je voor de snelste of goedkoopste route?  Of ben je misschien juist op zoek naar de mooiste route en wil je zoveel mogelijk snelwegen vermijden?

Iedereen heeft zo wel zijn of haar eigen voorwaarden bij het uitstippelen van de ideale reisroute.  Het is zoals je wel zal begrijpen onmogelijk om een antwoord te geven op de vraag “Welk is de beste reisroute naar het Gardameer”.   Maar we proberen op deze site wel zoveel mogelijk tips en informatie te geven die helpen bij het maken van je keuze.

De beste route naar het Gardameer?

Een juist antwoord kunnen we helaas niet geven, maar we kunnen je wel de ervaring en tips van duizenden Gardafriends delen.  Ontdek de antwoorden van de community op de volgende vragen:

 

Tussenstop Gardameer

Wat we je echt kunnen aanraden is tijdens je rit naar het Gardameer een tussenstop te houden.  Lees verder waarom wij altijd een tussenstop houden.

A22

Beste route naar Gardameer - De A22 richting Gardameer
Photo courtesy of © Tommaso Prugnola