Stopplaats met de Zugspitze op de achtergrond

Tussenstop

Stopplaats met de Zugspitze op de achtergrond

Plan je een tussenstop richting Gardameer?

Heel wat vakantiegangers kiezen voor een tussenstop op hun reisroute naar het Gardameer. Er zijn dan ook heel wat goede redenen om een tussenstop te houden.  Op deze pagina lichten we toe waarom wij altijd een tussenstop houden.  Uiteraard beslis je zelf wat jij het leukst vindt.

 

Extra vakantie

Als je de locatie voor de tussenstops met de nodige voorbereiding uitzoekt heb je meteen ook 2 daagjes extra vakantie.  Onderweg zijn er zoveel leuke plekjes waar het heerlijk is om een nachtje te logeren.  Wij boeken altijd een tussenstop op zo’n 350 km – 400 km van onze eindbestemming aan het Gardameer.  Als je dan de volgende dag ‘s morgens vertrekt ben je ‘s middags al pizza aan het eten aan het Gardameer.

 

Ontspannen

Een groot voordeel is dat je heel ontspannen aankomt op je vakantieadres aan het Gardameer.  Als je slechts 400 km gereden hebt ben je nog fit en kan je vanaf het eerste moment genieten van je vakantie.

 

Veilig

Jezelf de nodige rust gunnen onderweg is niet alleen leuk, maar ook nog eens veiliger.  Het is nu eenmaal vermoeiend om meer dan 1.000 km in één keer te rijden.

 

Files vermijden

Je kan ook de files vermijden door in 2 dagen te rijden.  Zo kan je bijvoorbeeld een dagje vroeger vertrekken waardoor je ‘s vrijdags al een groot gedeelte van je route kan afleggen.  ‘s Zaterdags ben je dan voor de grote drukte richting het Gardameer aan het rijden…

 

Kinderen

Reis je met kinderen?  Ook dan is een tussenstop een aanrader.  De rit lijkt minder lang en ze kunnen hun energie kwijt, want het is voor niemand aangenaam om lang stil te zitten in de auto.  Als dan ook nog een accommodatie boekt met speeltuintje, zwembad of andere mogelijkheden tot ontspanning.  Wij houden een tussenstop in Oostenrijk (Tirol) en maken meestal een leuke wandeling of enkele ritjes op de zomerrodelbaan.

Tip: leuke activiteiten voor kinderen aan het Gardameer

 

Eenvoudig te boeken

Het is ook heel eenvoudig om een overnachting voor je tussenstop te boeken.  Wij boeken altijd via deze website.  Waarom?  Je hebt er een groot aanbod aan hotels en pensions en je kan eenvoudig zoeken op locatie.

 

Mooi speeltuintje voor je kinderen