Hotels aan het Gardameer

Boek nu je hotel aan het Gardameer !

Op zoek naar een hotel aan het Gardameer?

Ben je van plan om in de lente of de zomer naar het Gardameer te gaan?  Ben je nog op zoek naar een hotel?  Dan kan je best niet te lang meer wachten!  Ondanks de crisis beginnen de boekingen blijkbaar al vlot te lopen!  Uiteraard liggen er heel wat hotels rond het Gardameer, maar de meest interessante zitten vanzelfsprekend als eerste volgeboekt…

>> Ontdek bijna meer dan 900 hotels aan het Gardameer !!

 

Onze tips voor een goed hotel

Ok, je bent op zoek naar een hotel aan het Gardameer of je hebt er al enkele op het oog.  Maar hoe weet je nu welk hotel je moet boeken?  Wij geven je alvast enkele van onze persoonlijke tips voor het maken van je keuze!

 

Tip 1: de locatie

Bij het kiezen van een hotel kijk je ook best naar de ligging.  Rondom het Gardameer loopt er een drukke (maar mooie) weg, waar er tijdens de zomermaanden heel wat verkeer op kan zitten.  Als je graag in alle rust wil genieten van je verblijf aan het Gardameer kan je best op Google maps even checken of je hotel niet vlak langs deze kustweg ligt.

 

Tip 2: Parkeerplaats

Parkeerplaats is bij sommige hotels een probleem, indien mogelijk kan je dus best op voorhand een parkeerplaats reserveren.  Indien mogelijk raden we je aan om een overdekte parkeerplaats te kiezen.  Hagelbuien zijn tijdens de warme zomermaanden helaas niet uit te sluiten.  Een bijkomend voordeel van een overdekte parking is dat je wagen altijd heerlijk koel staat.

 

Tip 3: Vakantietype

Welk vakantietype ben jij? Hou je van de bergen en alles wat daarbij hoort? Dan kan je best een hotel zoeken in de noordelijke helft van het Gardameer.

 

Tip 4: Vraag raad aan de Gardameer community

Twijfel je nog of ben je op zoek naar ervaringen van andere vakantiegangers?  De grootste Gardameer community van België en Nederland heeft al meer dan 5.000 leden die met veel plezier en enthousiasme hun ervaringen delen…  Stel je vraag aan deze vrienden van het Gardameer!

 

 

 

 

 

Hotels aan het Gardameer met een uitzicht over het meer