Via de Brennerpas naar Italie

Een hotel bij de Brennerpas

Een schattig hotelletje aan de Brennerpas

Ben jij een vakantieganger die al wil genieten vanaf de eerste kilometer naar het Gardameer?  Verkies je om relaxed op je vakantie aan te komen?  Rij je via Oostenrijk naar het Gardameer?  Ben je daarom op zoek naar een gezellig hotelletje of pensionnetje in de buurt van de Brennerpas?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

Gardafriends delen tips

Regelmatig delen we vragen en tips die we ontvangen op de Gardafriends Facebook pagina.  Welke Gardameer specialisten, die altijd via Oostenrijk naar het Gardameer rijden, kunnen Danielle verder helpen?

Dag lieve Gardafriends!

Yes, dit jaar ga ik na 6 jaar eindelijk weer naar het Gardameer! Dit keer samen met mijn grote liefde, heerlijk! 
Nu zoeken wij  in Oostenrijk, voor de Brennerpas nog een lief schattig hotel. Normale prijzen en fijn comfort om uit te rusten na het eerste gedeelte van onze reis! 
Heeft er iemand tips, namen voor mij? Wij horen het graag! Mijn vriend is wat luxer gewend, maar ik wil hem graag de charme laten zien van Oostenrijkse bed & breakfasts!

Bedankt!

Gr. Danielle

 

Heel wat tips voor een tussenstop aan de Brennerpas

Benieuwd naar welke leuke tips Danielle ontvangen heeft?  Of heb je zelf een tip voor een hotel of pension in de buurt van de Brennerpas die je wil delen met duizenden andere Gardameer vakantiegangers?  Surf dan snel naar deze pagina en deel jouw kennis of ontdek de kennis van andere Gardafriends!