Foto's van de Fernpass in Oostenrijk

Fernpass

Foto's van de Fernpass in Oostenrijk

 

Via de Fernpass naar het Gardameer

Ben je van plan om via de Fernpass naar het Gardameer (of een andere bestemming in Italië) te rijden?  Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk nuttige informatie over de Fernpass en omgeving te verzamelen.

www.alpenpaesse.co

nl.wikipedia.org/Fernpassstrasse

www.fernsteinsee.at

 

Hotels aan de Fernpass

Plan je een tussenstop op je route naar Italië?  Dan is de omgeving van de Fernpass de perfecte locatie!  Het is er geweldig mooi, er valt heel wat te beleven om je even te ontspannen na een lange autorit en je bent op slecht een 4-tal uurtjes rijden van het Gardameer…

Zoek een hotel aan de Fernpass

 

Blokrijden

Het kan op deze bergpas, net zoals alle andere routes naar het Gardameer, soms heel druk zijn in vakantieperiodes. Tijdens deze drukke momenten voert men blokrijden in voor de Lermooser tunnel waardoor je soms lang wachten moet en het aanschuiven is vanaf de grenstunnel in Fussen.

 

Fernpass - B179 in Oostenrijk

 

Webcams Fernpassstrasse B179

Op zoek naar actuele informatie over de Fernpass? Op de website www.tirol.gv.at kan je enkele webcams terugvinden waardoor je bijna realtime kan ontdekken hoe het er momenteel is.  Onderaan deze pagina kan je ook tweets over deze bergpas terugvinden.

 

Schloss Fernsteinsee

 

Twitter

Op zoek naar actuele informatie over de Fernpass?  In deze widget van Twitter zoeken we op Tweets over deze bergpas.  Regelmatig ontdek je berichten en foto’s van mensen die er nu over rijden of in de nabije omgeving zijn.  Ideaal om even te polsen naar de weersomstandigheden en/of verkeerssituatie.

 


//