Zoek goedkope hotels aan het Gardameer

Goedkope hotels Gardameer

Op zoek naar een goedkoop hotel aan het Gardameer?

Dan hebben wij enkele tips voor je!  Rondom het betoverend mooie Gardameer liggen er meer dan duizend hotels, van eenvoudige 2-sterren  tot super-de-luxe 5-sterren hotels.  Op deze pagina geven we enkele tips om goedkoop op hotel te gaan aan het Gardameer.

 

Tips

Goedkope hotels Gardameer – Kies de juiste periode

Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid, maar wanneer je buiten het hoogseizoen kan gaan zijn de prijzen een heel stuk goedkoper.  Een bijkomend voordeel is dat het ook minder druk is aan het Gardameer. En om goed weer te hebben moet je ook niet absoluut in juli of augustus gaan.  Met een beetje geluk heb je van april tot september ook prachtige dagen!

 

Goedkope hotels Gardameer – Italianen op vakantie

De meeste Italianen hebben in augustus vakantie waardoor de prijzen van de hotels aan het Gardameer in deze maand meestal heel wat duurder zijn.  Indien je de mogelijkheid hebt kan je dus beter ook de prijzen voor juli vergelijken.

 

Goedkope hotels Gardameer – Locatie

Je kan ook geld besparen door een hotel te nemen in een minder gekend stadje aan het Gardameer of in de nabije omgeving.  Op booking.com kan je heel eenvoudig zoeken op locatie (een straal van x km rond het Gardameer).  Ook in het binnenland kan je prachtige hotelletjes vinden!

 

Goedkope hotels Gardameer – Last-minute

Het is natuurlijk altijd een gok, maar je kan wachten op een last-minute.  Op deze site kan je dagelijks aanbiedingen voor hotels aan het Gardameer terugvinden.

 

Booking.com – meer dan 900 hotels aan het Gardameer!

Eén van onze favoriete sites om een hotel aan het Gardameer te boeken is booking.com  Je hebt de keuze uit meer dan 900 hotels aan het Gardameer. Kies de gewenste incheckdatum en uitcheckdatum, het aantal personen, kamers en eventueel enkele filters.  De goedkoopste hotels en leuke aanbiedingen vind je eenvoudig door te sorteren op prijs.  Een bijkomend voordeel van deze site zijn de beoordelingen, die naar onze mening een eerlijke omschrijving van de hotels geven.

 

Goedkope hotels Gardameer

1 reactie op “Goedkope hotels Gardameer”

  1. Pingback: Gardameer last minute - Gardafriends Gardameer Italië

Reacties zijn uitgeschakeld.