Gardameer regen

Het Gardameer bij regen

Wat doen bij regen aan het Gardameer?

 

Wij vroegen aan de community wat zij doen bij regen aan het Gardameer.  De antwoorden van de leden kan je hier nalezen.

Een aantal tips kan je hieronder al terugvinden:

Duiken

Als je toch nat moet worden, kan je het beter goed doen en misschien een dagje gaan duiken in het Gardameer.  Ontdek hier een overzicht van duikscholen en duikclubs aan het Gardameer.

Gardameer bier

Je kan misschien eens een bezoekje brengen aan een brouwerij.  In Manerba del Garda is er een kleine ambachtelijke brouwerij “Manerba Brewery” waar je enke frisse “Gardameer pintjes” kan proeven.

Internet

Zie je de andere tips op deze pagina niet zitten en blijf je liever in je hotel, appartement, huisje of camping?  Dan kan je misschien even online gaan en je mooie vakantiefoto’s delen met je vrienden en familie.  Leuke foto’s zijn uiteraard ook altijd welkom op de Gardafriends Facebook pagina zodat duizenden andere Gardameer fans kunnen meegenieten.

Op zoek naar internettoegang aan het Gardameer?  Surf dan even naar onze pagina met informatie over Wifi en internet aan het Gardameer.

Museum

Musea zijn altijd leuk om te bezoeken, maar wanneer je tijdens je vakantie zoveel mogelijk van het zonnetje wil genieten is een regenachtige dag het ideale moment om wat cultuur op te snuiven…

Bekijk hier ons  overzicht van musea aan het Gardameer.

Olijfoliemuseum

Restaurant

Je kan ook eens uitgebreid op restaurant gaan en genieten van al die heerlijke Italiaanse gerechten.  Hier kan je alvast enkele tips vinden voor een goed restaurant aan het Gardameer.

Schoppen

Markten aan het Gardameer bezoek je uiteraard best bij mooi weer, maar er zijn meer dan genoeg boetiekjes, winkels en shoppingcentra in de buurt om een uitgeregende dag te vullen!

Shoppingcentra

Fashion District – Mantova Outlet

Franciacorta Outlet Village

Freccia Rossa Centro Commerciale

Grand’Affi Shopping Center

il Leone Shopping Center

La Grande Mela Shoppingland

Verona

De prachtige stad Verona is een paradijs voor shoppers.  Er zijn prachtige winkelstraten en meer dan voldoende winkels die je de regen doen vergeten.

Verona in Italië

Wijnproeven

Een héél leuke tip is gaan wijnproeven in één van de wijnhuizen in de omgeving van het Gardameer.  Hoe meer je proeft hoe zonniger het zal worden…  ;o)

 

Zeni Cantina Bardolino

Regen aan het Gardameer

 

Tips: wat te doen als het regent