Wifi aan het Gardameer

Wifi en internet aan het Gardameer

Internet & Wifi aan het Gardameer

Ga je op vakantie naar het Gardameer in Italië en neem je jouw smartphone, tablet of laptop mee naar je vakantiebestemming?  Dan wil je waarschijnlijk graag weten welke mogelijkheden er zijn om toegang te krijgen tot het internet.

Is er een Wifi hotspot in je hotel of op je camping?  Wat kost een Italiaanse prepaid card?  Waar kan je gratis op de Wifi?  Hoe zijn de dekking en de snelheden, enz …

 

Hotels aan het Gardameer met Wifi

Ben je op zoek naar een hotel aan het Gardameer en is het voor jou belangrijk dat er Wifi is?  Dan kan je best eens naar deze site surfen, je kan er héél eenvoudig alle hotels met Wifi terugvinden.

Je moet gewoon het vinkje ‘Wifi’ selecteren en alle hotels in de zoekresultaten beschikken over Wifi.

 

Tips en ervaringen van de Gardameer Community

Zoals bij héél wat andere onderwerpen hebben we ook hier een beroep gedaan op de kennis en ervaringen van de Gardafriends community.  Hier kan je alle ervaringen met Wifi en internet aan het Gardameer nalezen.

Hier alvast enkele tips:

 

Gardameer Wifi & internet

 

Waarom zou je internet willen tijdens je vakantie?

Sommigen kunnen zich geen vakantie zonder toegang tot het internet meer inbeelden, anderen vinden het juist zalig om even zonder te zitten.  De meningen zijn uiteenlopend en er zijn voor- en tegenstanders.  Wat is jouw mening?  Is internet tijdens je vakantie een noodzaak of juist een pest?  Deel jouw mening op deze pagina!

 

Gardameer internet

 

Hotel met zwembad, zicht op het Gardameer