Gardameer vliegen

Vliegen op het Gardameer

Heel wat mensen gaan met de auto (en caravan) naar het Gardameer, maar er zijn ook heel wat vakantiegangers die met het vliegtuig naar het Gardameer gaan.  Regelmatig ontvangen we op de Gardafriends pagina heel wat vragen over vliegen naar het Gardameer.

Gardameer vliegen – luchthavens

Er liggen een aantal luchthavens in de omgeving van het Gardameer.  De luchthaven van Verona ligt, zoals je op de kaart hieronder kan zien,  het dichtst bij het Gardameer.  Andere luchthavens in de buurt zijn die van Bergamo, Milaan en Venetië.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast de afstanden opgezocht tussen de luchthaven en de steden Sirmione in het zuiden van het Gardameer en Riva del Garda in het noorden.

 

Gardameer vliegen – airport shuttles

Ben je niet van plan een auto te huren om je te verplaatsen aan het Gardameer?  Dan kan je misschien beroep doen op één van de Airport Shuttle diensten.

 

Gardameer vliegen – met de trein van en naar de luchthaven

Uiteraard kan je vanuit de luchthavens ook met de trein naar het Gardameer.  Er zijn stations in Desenzano, Peschiera del Garda en Rovereto.

Gardameer trein

Gardameer vliegen – ervaringen en tips van de Gardafriends community

Het leuke van de Gardameer community “Gardafriends” is dat er heel wat mensen kennis, tips en ervaringen delen.  Tips en ervaringen met vliegen naar het Gardameer kan je hier binnenkort terugvinden:

 

Gardameer vliegen

Voeg de auteur Frederik Maesen toe aan je Google+ kringen

1 reactie op “Gardameer vliegen”

  1. Pingback: Gardameer dichtstbijzijnde luchthaven - Gardameer & Gardafriends - Gardameer & Gardafriends

Reacties zijn uitgeschakeld.