Gardameer vliegen

Gardameer dichtstbijzijnde luchthaven

Gardameer dichtstbijzijnde luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie naar het Gardameer en ben je op zoek naar de dichtstbijzijnde luchthaven?  Op deze pagina hebben we al een beetje opzoekwerk gedaan voor jou.

De dichtstbijzijnde luchthaven in de buurt van het Gardameer ligt in Verona.  Vanaf de luchthaven Villafranca Airport ben je dicht bij het Gardameer, afhankelijk van het stadje waar je moet zijn.  Het Gardameer is het grootste meer van Italië en dat merk je als je in een stadje aan de andere kant van het meer moet zijn.

Afstand luchthaven Verona tot het Gardameer

Om je een idee te geven van de afstand tussen de luchthaven in Verona en het Gardameer zochten we alvast enkele routes op voor jou. De stadjes Peschiera, Garda, Lazise en Bardolino liggen het dichtst bij de luchthaven.  Logeer je aan de westelijke oever van het meer dan moet je meteen heel wat verder rijden.  Tot het pittoreske Limone sul Garda is het bijvoorbeeld zo’n 100 kilometer.  Je kan deze rit wel een stuk inkorten of aangenamer maken door de overzet te nemen.

Versta me niet verkeerd.  De rit rondom het Gardameer is gewoonweg prachtig, maar tijdens de zomermaanden zijn er helaas heel wat files.  Met de overzet kan je deze files vermijden en heb je meteen een unieke ervaring.

Meer informatie over vliegen naar het Gardameer.

 

Overzet Gardameer

Om de rit van de luchthaven naar je hotel zo kort mogelijk te maken kan je soms de overzet nemen.  Meer informatie over deze veerboten aan het Gardameer kan je terugvinden op www.navigazionelaghi.it

 

Overzet Gardameer

Luchthavens in de omgeving van het Gardameer

Op deze kaart kan je een overzicht vinden van de luchthavens in de omgeving van het Gardameer.

1 reactie op “Gardameer dichtstbijzijnde luchthaven”

  1. Pingback: Gardameer vliegen - Gardameer & Gardafriends - Gardameer & Gardafriends

Reacties zijn uitgeschakeld.