Monte Baldo Gardameer

Overnachten op de Monte Baldo

Zonsondergang vanaf de Monte Baldo

Deze zomer beleefden we het allermooiste moment van al onze vakanties aan het Gardameer.  We mochten overnachten op de Monte Baldo om er een zonsondergang en zonsopgang mee te maken.  Dit was zo’n intens en magisch moment, dat we het nooit meer zullen vergeten.

Samen met mijn gezin en vrienden genieten van een zonsondergang vanaf de top van een berg, dat is onbeschrijfelijk mooi!

Beleef dit moment samen met Gardafriends !

We hebben heel wat reacties ontvangen op onze foto’s van dit avontuur en willen daarom onze Gardafriends de mogelijkheid bieden om ook zo’n magisch moment te beleven.

Rifugio Telegrafo geeft je de kans om te overnachten op 2.200 meter boven de zeespiegel met zicht op het Gardameer.  Heb je interesse?  Neem dan contact op met Alessandro van equipeNatura.  Hij zal je de nodige informatie geven over de prijzen en mogelijkheden.  Vergeet niet te zeggen dat je een Gardafriend bent!

Mail: alessandro.tenca@equipenatura.it

 

Fotospecial Monte Baldo

Eén foto zegt meer dan duizend woorden.  Wil je zelf zien hoe sprookjesachtig mooi het daarboven is?  Neem dan eens een kijkje in het fotoalbum op onze Google Plus pagina.  (vergeet ons niet toe te voegen aan je kringen!)

 

Meer info:

 

 

Refugio Telegrafo Monte Baldo

 

Refugio Telegrafo

 

Monte Baldo Gardameer

 

Refugio Telegrafo

 

Edelweiss Italie